Pilkkujemme takaa löytyy kotkalainen uusioperhe.
Vauhdikas arkemme koostuu töiden lisäksi neljän lapsen ja kolmen pilkun harrasteiden kanssa tasapainoillessa. 
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei arkipäivistämme siis pääse puuttumaan.
Koiramme nauttivat metsälenkeistä, niin vapaana, kuin "kadonneita" ihmisiä etsien. Miisa ja Eppu siis treenaavat kanssamme pelastuskoiriksi. Miisa ja Tomi ovatkin suorittaneet peruskokeen,loppukokeen ja jäljen peruskokeen ja napakasti matkalla kohti virallista pelastuskoirastatusta. Eppukin on jo nuoresta iästään huolimatta osoittanut taitonsa haun perus- ja loppukokeissa.
Satunnaisesti käymme myös näyttelyissä pyörähtelemässä.
Aiemmin harrasteisiimme on kuulunut myös Agility, jossa Laran kanssa tuli muutama kisastarttikin suoritettua. Emännän jännitysmomentista johtuen vaihtelevalla menestyksellä.

Minä, eli Tiina Tuovinen olen menettänyt sydämeni pilkkukoirille jo vuonna 1995 ensimmäisen dalmikseni harkitusti laskeuduttua Eestistä Exlibris Canes-kennelistä. Hankin Juuson itselleni ylioppilaslahjaksi, ja kyllä herra valtasikin sydämeni 13 vuotensa aikana täysin. Eipä mennyt aikaakaan, kun Juuso sai kaverikseen Helmin DadaDo's kennelistä Kuusankoskelta, vähän vahingossa, mutta paikkansa perhessämme aiempana pitovaikeuskoirana täysin vallaten.
Tampereelle muuttoni mukana saimme laumaamme Kessun ja Lennyn Caesandsilta Turusta, ja kolmen uroksen kanssa olikin tasapainottelemista... Sittemmin laumaani tomerasti marssi Veenu Caesands'ilta, Veenasta tulikin korvaamaton leirivahti ja retkikoira.

Nämä murut jo nauttivat iättömästä kirmailusta sateenkaarisillan toisella puolen <3

Nykyään siis laumamme ilon ja pusujen tasapainosta huolehtivat Lara Firehouse'silta Talmasta, sekä tyttärensä Miisa, joka on oma kasvattini A-pentueestani, sekä B-pentueestamme Miisan poika Eppu, joka on suurella sydämellään valloittanut koko laumamme.

 Olen käynyt kasvattajan peruskurssin, ja allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.
Jos haluaisit tutustua pilkkuihimme, tai mielessäsi heräsi kysymyksiä, minuun saa yhteyden:

nokela.tiina at gmail.com 

p. 045 868 5875

Korpikatu 14
48600 KOTKA